Home | Archive

Archive

2017 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004

Perfomer Magazine in de kerstsfeer

 
Hij is er weer! Het nieuwe nummer van Performer Magazine van de maand december 2009. Wederom is Renée samen met andere Perfomer Magazine-vrienden uitgenodigd voor een fotoshoot, dit maal geheel in kerstsfeer. Kom alvast in de kerststemming met een aantal van de foto's op de Photography-pagina. En kijk voor de hele fotoshoot én het magazine op www.december2009.performermagazine.nl.
 

Renée genomineerd voor John Kraaijkamp Musicalaward!

Ivo Niehe maakte op vrijdag 22 mei in de Tros TV show de nominaties bekend van de 10e John Kraaijkamp Musicalawards. Renée is genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical. De andere genomineerden in deze catergorie zijn kim-Lian van der Meij, Wieneke Remmers en Simone Kleinsma.
 
De musical "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" sleepte maar liefst 7 nominaties in de wacht, waaronder Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical voor Freek Bartels en Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical voor Paul Walthaus.
 
Op 8 juni 2009 worden de awards uitgereikt in Hilversum tijdens het Musical Awards Gala.

Kleurrijke première van Joseph!

 
Fotografie: Roy Beusker

De musical JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat beleefde afgelopen vrijdag zijn kleurrijke première in de Stadsschouwburg Utrecht. De genodigden, die speciaal voor de gelegenheid waren gehuld in kleurige creaties, zagen de cast van JOSEPH schitteren in deze vrolijke musical. Freek Bartels maakte alle verwachtingen waar en zette een fantastische Jozef neer. Ook Renée van Wegberg als Vertelster, Paul Walthaus als Farao en Leo Hogenboom in de rol van Jakob maakten grote indruk. Het publiek genoot zichtbaar van de vrolijke, swingende musical en beloonde de voorstelling met een uitbundige staande ovatie.


Fotografie: Joris-Jan Bos

Ook de pers was razend enthousiast:

"Vrolijk. Vrolijk, heel vrolijk zelfs"
Erik Jonk - Metro

"Renée van Wegberg pakt het publiek in"
Albert Kok - Algemeen Dagblad

"hol naar de kassa of, zoals wordt gezongen, Go Go Go Go!"
Erik Jonk – Metro

"Glansrol Freek Bartels"
Patrick van den Hanenberg – de Volkskrant

"Freek doet het publiek smelten"
Esther Kleuver – de Telegraaf

"Renée van Wegberg een dijk van een stem"
Anna Teresa Bellinzis – SP!TS

"Joseph geestiger dan ooit … door de vertaling van Martine Bijl"
Henk van Gelder – NRC

"Paul Walthaus getuigt van magistrale klasse"
Martin Hermens - BN DE STEM

JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat, één van de vele bekende titels van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice is nu voor het eerst in Nederland te zien in een eigen, creatieve versie met vertaling van Martine Bijl. De vrolijke, kleurrijke musical reist langs 28 Nederlandse theaters.

Rockige verrassing in de binnenstad van Stuttgart

Nog voordat de rockmusical We Will Rock You half november in Stuttgart in première zal gaan werd er op 26 augustus al een voorproefje gegeven van de show vol legendarische hits van Queen. Kort van tevoren werd het balkon van het Marquardtgebouw in de Koningsstraat in Stuttgart met licht en geluid omgetoverd tot een open air podium. Zo werden ruim tweeduizend voorbijgangers op een zonnig Schlossplein verrast met de energieke performance van de We Will Rock You castleden en band.


Promotieoptreden We Will Rock You Stuttgart

Samen met de Amerikaanse DMJ als JB en de andere Nederlander Charly Luske als Galileo rockte Renée in de rol van Ozzy met nummers als I want it All en Grazy little thing called love. Vooral We Are the Champions en We Will Rock You zorgden ervoor dat er uit volle borst werd meegezongen.

Musical Awards Gala 2008Op maandag 2 juni heeft u kunnen kijken naar een voorproefje van JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat. Renée van Wegberg, die de rol van Vertelster gaat spelen in de kleurrijke musical, zong het nummer 'Go-Go-Go Joseph'. Voorafgaand aan haar optreden zong Lee Mead het nummer ‘Close Every Door’. Lee won het BBC tv-programma ‘Any Dream Will Do’, de talentenjacht voor de zoektocht naar de Britse Joseph, en speelt sindsdien de rol op West End in Londen. JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat gaat op 11 december 2008 in première in de Stadsschouwburg in Utrecht en is vervolgens als reizende productie te zien in heel Nederland.

Klik hier om het optreden te bekijken.

Nieuws