Home | Archive

Archive

2017 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004

Videoclip "On Christmas Day"

De videoclip van "On Christmas Day" die op werd genomen in de kasteeltuinen in Arcen is inmiddels af! Veel dank aan Sef Thissen, Rob Rambags, Tedje Pohlen, Dennis ten Vergert en Egbert Derix. Klik hier om de clip te bekijken.

Renée presenteert kerstnummer in de kasteeltuinen Arcen


Foto: Wijnand Driessen

Tijdens de wintermaanden zijn de Kasteeltuinen in Arcen te bewonderen met een speciaal Winter Wonderland-thema. Op zaterdag 22 en zondag 23 december zal Renée hier haar splinternieuwe single presenteren. Kasteeltuinen Arcen is erg trots dat Renée haar nieuwe kerstsingle live komt zingen tijdens Winterwonderland.Er is meer te beleven tijdens Winterwonderland. Zo kan jong en oud meebouwen bij de LEGO®-expositie en kunnen treinliefhebbers hun hart ophalen bij de modelspoortreinen en de levensechte locomotief. Theaterliefhebbers kunnen terecht in de theatertent voor het bijzondere sprookje ‘De ijsprinses en de betoverde sneeuwpop’. Kasteeltuinen Arcen zal worden gehuld in duizenden lichtjes, die het kasteel en de tuinen een mysterieuze en warme uitstraling geven.

De optredens van Renée vinden plaats om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur in het openlucht Amfitheater van de Kasteeltuinen. De optredens zijn vrij toegankelijk voor bezoekers van Kasteeltuinen Arcen (exclusief entree tot het park).

Kasteeltuinen Arcen

Kerstsingle

Vanaf dit moment is de kerstsingle "On Christmas Day" te bestellen op deze website. Naast het mooie kerstlied staan er nog twee nummers op de single. Het lied "Born on a Sunday", geschreven door Chantal Nijssen, Egbert Derix en Geert Keysers en het lied "Indispensable". Deze laatste staat ook op de EP "You'll find me", maar is dit maal in een nieuw jasje gegoten. Op gitaar werd een bijdrage geleverd door Joost Vergoossen.
Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje, dan heb je het hier gevonden!

"On Christmas Day" is voor € 4,95 inclusief verzendkosten te bestellen op deze website. Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

Kerst met RenéeDe dagen zijn weer korter geworden, de temperaturen zijn gedaald en het lijkt wel weer winter. Langzaam gaan we richting het einde van het jaar en dat betekent dus ook richting de feestdagen! Renée is al een tijdje in de stemming, want ze is de afgelopen weken druk bezig geweest met het schrijven en opnemen van een eigen kerstlied! Samen met componist Egbert Derix schreef ze het lied "On Christmas Day" en Geert Keysers produceerde de single.

Concert van GuidoHet concert van Guido's Orchestra dat op 8 september plaatsvond op het Pancratiusplein in Heerlen werd een bijzonder mooie, muzikaal hoogstaande avond. Met een zeer gevarieerd programma en een overweldigend enthousiast publiek werd het een buitengewoon geslaagde avond.
Op deze avond werden opnames gemaakt voor een tv-special die later dit jaar zal worden uitgezonden bij de publieke omroep. Ook wordt er een dvd uitgebracht van het concert. Foto's die zijn gemaakt deze avond kunt u vinden op de Photography-pagina.

Voor degene die geïnteresseerd is in het bestellen van de DVD van dit mooie muziekfeest, kijk op www.guidoinfo.com. Ook voor informatie over de uitzending van de tv-special kunt u terecht op Guido's website.

Eindexamenvoorstelling 'Glory and Consequence'


Renée presenteert eerste solo-CDEen lang gekoesterde wens wordt werkelijkheid. De debuut-CD 'You'll find me' is klaar en vanaf nu te bestellen op deze website. Al vanaf haar twaalfde staat Renée op het podium met popcovers. Nu is het tijd voor eigen repertoire.

Naast haar werkzaamheden voor haar opleiding muziektheater en het spelen in de musical Annie heeft Renée tijd gemaakt om een aantal eigen songs op te nemen. Ze schrijft al enige tijd eigen liedteksten die door haar muzikale vriend en componist Egbert Derix op muziek zijn gezet. Naast Egbert Derix (op piano) spelen Norbert Leurs (op contrabas) en Sjoerd Rutten (op drums) op de CD mee. Deze zogenaamde EP vormt een eerste serieuze stap naar het maken van een in de toekomst nog uitgebreidere CD. 'you'll find me' bevat vijf nummers, variërend van funky uptempo tot ballad en de zangeres is trots op het resultaat. De songs stralen een hele pure en akoestische sfeer uit.

De EP 'You'll find me' is voor € 10,- en € 1,50 verzendkosten te bestellen op deze website. Klik hier om direct naar het bestelformulier te gaan.

Bekijk de videoclip van "My Point of View''My Point of View' is de eerste track op de nieuwe EP 'You'll Find Me'. Het team van Sinjaal (www.sinjaal.nl) heeft ervoor gezorgd dat deze funky song voorzien werd van sfeervolle videobeelden. De opnames vonden plaats in het Théâtre Floral van de Florale Vormgevers te Horst. In de clip zijn naast Renée de muzikanten Egbert Derix, Norbert Leurs en Sjoerd Rutten te zien. Ga hieronder naar de pagina 'discography' om de videoclip te bekijken.

Bij de opnames van de clip was ook fotograaf Brendan van den Beuken aanwezig die prachtige foto's heeft gemaakt. Deze zijn te vinden bij 'photography'.

Musical Annie in Efteling Theater uitverkocht!

De musical Annie in het Efteling Theater is volledig uitverkocht. Onlangs besloten de Efteling en V&V Producties zeven extra voorstellingen van de succesvolle musical te geven, maar deze extra 10.000 kaarten zijn inmiddels ook verkocht. In totaal hebben maar liefst 100.000 mensen de musical over het roodharige weesmeisje in het Efteling Theater bezocht.

In 2005/2006 was Annie al succesvol als ´reizende´ musical in de Nederlandse theaters. Om mensen alsnog de kans te bieden de populaire musical te bezoeken, besloten de Efteling, Roel Vente, Albert Verlinde en Aad Ouborg vanaf november 2006 de musical Annie voor vier maanden te programmeren in het Efteling Theater. “En met succes”, aldus Olaf Vugts, Directeur Marketing & Development van de Efteling. “We hebben in onze korte musicalgeschiedenis voor het eerst 100.000 bezoekers gehaald, hier zijn we erg trots op.” Ook bij V&V Producties is men erg verheugd om het succes van de musical. “De hartverwarmende musical is ook in de ambiance van de Efteling op een geweldige manier ontvangen door het publiek,” vertelt een tevreden Albert Verlinde.

Lied voor KikaVanwege het grote succes van het benefietconcert voor Stichting Kika dat op 1 april 2006 plaatsvond, wordt op 24 maart 2007 de tweede versie van "Artieste veur Kika" gehouden. De volledige opbrengsten van deze avond komen wederom ten goede aan Stichting KiKa (kinderen kankervrij).

Tijdens dit concert zal Renée de single "Met je ogen dicht" presenteren, die zij samen met Quinn Warmerdam heeft geschreven. Ook hiervan zullen alle opbrengsten gaan naar Stichting Kika. Andere artiesten die zich deze avond belangeloos zullen inzetten zijn o.a. Beppie Kraft, Zoemaar, Sef Diederen en W-Dreej.

De voorverkoop start op 24 februari in de Staay te Blerick. Kijk voor meer informatie over dit concert en andere informatie op www.kika.blerick.nl.

Renée op 2 in de L1mbo Top 10

Met het nummer "My Point of view" komt Renée op nummer 2 binnen in de L1mbo Top 10 van februari 2007. Hiermee is zij de hoogste nieuwe binnenkomer in deze Limburgse hitlijst van L1 Radio en TV.

Je hoort de L1 Limbo Top 10 één keer in de twee weken op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur in het L1 dialect-muziekprogramma "Plat-eweg". Op L1 TV is de L1mbo top 10 te zien op 's zaterdags om 19.00 uur, 21.00 uur én 23.00 uur en elke zondag een lange versie om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur.

Nieuws