Home | Archive

Archive

2017 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004

Renée in de musical Annie!Vanaf november 2006 zal Renée te zien zijn in de succesvolle familiemusical Annie in de rol van Grace Farrell.
Wegens groot succes gaat Annie dit najaar in reprise en zal spelen van 22 november 2006 t/m 25 februari 2007 in het Efteling Theater in Kaatsheuvel. Renée zal hierbij de rol overnemen van Wieneke Remmers. Het wordt haar eerste grote rol in een professionele musical.

De productie wordt gebracht door Efteling Theater Producties in samenwerking met Albert Verlinde en Roel Vente, en Aad Ouborg. Met de musical Annie voegt de Efteling Theater Producties een vierde familie musical toe aan het rijtje van producties dat in haar theater heeft gestaan.

Kaarten voor Annie kunnen worden gereserveerd via tel: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 22.00 uur en via www.efteling.com.

Bekijk hier een kort filmpje.

Het was een kwestie van geduld IIL1 radio en Tv, Stichting Luisterrijk Limburg en Stadsschouwburg Sittard-Geleen brengen voor de tweede keer in successie een gezamenlijke productie onder de noemer ‘Het was een Kwestie van Geduld”. In 2004 werd het concert voor het eerst georganiseerd in het kader van de vijftigste verjaardag van de Limburgstalige grammofoonplaat. Het recept is wederom even simpel als doeltreffend. Een combinatie van de beste Limburgse vocalisten met het Provinciaal Blaasorkest Symphonic Impulse onder leiding van Harry Vorselen brengt bekend én onbekend repertoire uit het grote Limburgse liedboek.

Vocale medewerking is toegezegd door John Bröcheler, Renée van Wegberg, Kartoesj, Ben Verdellen, Bluesband Arno Adams, de Schintaler en de eigenzinnige loot aan de Limburgse dialectboom Graund. L1 radio en televisie maakt opnames voor uitzending later in 2006 en de Stichting Luisterrijk Limburg grijpt dit feestelijke en vooral éénmalige concert aan om het tweede deel van de archief-Cd Het was een kwestie van Geduld te presenteren.

De uitvoering van dit eenmalige evenement vindt plaats op donderdagavond 28 september in de schouwburg van Sittard Geleen. De voorverkoop vindt plaats via Schouwburg Sittard-Geleen. Klink hier om online kaarten te bestellen bij de schouwburg. Vanaf 5 september kunnen kaarten - indien nog beschikbaar - gekocht worden bij de kassa van de schouwburg.

Musicals in Ahoy' 2006 groot succesMusicals in Ahoy' 2006 eindigde 28 mei met een spetterende laatste show. Ook dit jaar was het spektakel weer een groot succes. De pers reageerde na de première zeer positief: "Musicals in Ahoy' is spektaculairder en grootser dan ooit" (Telegraaf) en "De musicalliefhebber krijgt veel... heel veel" (Volkskrant).
Op de press-pagina vind je nog meer persberichten van de afgelopen weken. Kijk voor leuke foto's van de repetities en de show van zowel voor als achter de schermen op de photography-pagina.

Renée in Musicals in Ahoy’ 2006Renée zal als soliste meedoen aan Musicals in Ahoy' 2006. Dit evenement, dat voor de derde keer plaatsvindt, wordt gehouden van 17 tot 24 mei 2006. Samen met de grootste musicalsterren van dit moment, waaronder Chantal Janzen, Stanley Burleson, Jamai, Nurlaila Karim en Danny de Munck zullen oude en nieuwe musicalsongs de revue passeren. Op 11 januari jongstleden vond in de Euromast in Rotterdam de persconferentie plaats waarbij de gehele cast, inclusief Renée, aanwezig was. Meer informatie is te vinden via www.musicalsinahoy.nl.

Ons derde lichaamNa eerder succesvol te hebben meegewerkt aan het project “Superguppie zingt”, vond opnieuw een samenwerking plaats tussen Renée en Edward van Vendel en Edwin Schimscheimer. Begin maart kwam de nieuwe jeugdroman van Edward van Vendel "Ons derde lichaam" uit. In dit boek is sprake van een lied dat ook "Ons derde lichaam" heet. Edwin Schimscheimer en Renée schreven samen de muziek bij de tekst uit het boek. Het lied is opgenomen in de studio van Hans Bedeker, die het geheel produceerde. Edwin zorgde voor de arrangementen en Renée verzorgde de zang. Ook is in het nummer een klarinetsolo van Leo Jansen te horen. Inmiddels is het boek verkrijgbaar en is het lied te beluisteren op www.edwardvandevendel.com. Kijk ook eens op www.edwinschimscheimer.com.

Nieuws